No ono to není tak zlé jak to vypadá, důležita je ta smlouva, ve své podstatě je to kousek papíru, pak už to jde samo celkem. Xenofobní jak kdo, tak jak v česku, taky hodně záleží jak si co člověk nechá líbit,ale celkem to z mých zkušeností jde. Mají jinou mentalitu, třeba jsem měsíc dělal u Alesundu a pořád nám nevěřili, vše kontrolovali, zkušenosti se různí, někdy mají dva metry ,ale to jsem zažil všude v různých zemích co jsem dělal. Ale obecně musím říct, že jsou celkem v klidu, nekřičí se tady, někdy naopak, chtěli abychom dělali pomaleji ať fakt je kvalita jistota. Ale zase nejde zobecňovat. Záleží na každém individualním případu. Škoda, že si neudělali zavčas pořádek s těmi naoko politickými imigranty,ale ve skutečnosti ekonomickými... ti maji školy, bydleni zadarmo. Ale zneužívání dobroty druhých je asi v každé zemi. Já se upřimně chystám příští zimu jit na podporu na dva tři měsíce,ale chci jit někam do školy kvůli kvalifikace. Ale to je daleko. Pomalu se tutim prokousávám, momentálně sháním někoho, kdo by mi udělal jasno ve stavebním povolenín tady a co to obnáší. No jinak, nikdo z norů nikoho nenutil sem jezdit...