Zdravím všechny, co mají zájem se učit či zdokonalit v norštině.
Nabízím všem, co mají chut se učit norsky, soukromé kurzy či hodiny norštiny pro začátečníky přes skype od urovně začátečník do urovně pokročilý (A0 - A2).
Nemám pedagogické vzdělání, ale norsky se dobře dorozumím. Jak ustně, tak písemně. Žiju v Norsku celkem 5 let a mám za sebou několik kurzů norštiny. Momentálně nejsem pracovně vytížená, jsem na mateřské dovolené. Mám spoustu volného času, který bych chtěla zaplnit a zároven si ráda něco přivydělám a pomohu ostatním s norštinou, například těm co se chystají za prací do norska..
Můžeme se domluvit jak na hodinách s jednotlivci, tak i skupinově. Za 1 hodinu (45min) si učtuji 250Kč. Skupinově za jednoho 200Kč za hodinu.
K dizpozici mám učebnice Norština pro samouky a På vei. Doporučuji si pořídit norsko-český Praktický slovník s novými výrazy (červený).
Způsob pladby: převodem na učet, vždy před smluvenou hodinou.(popřípadě poslat emailem kopii z učtu o zaplacení)
Pokud vás to zaujalo a máte nějaké dotazy ohledně výuky apod. klidně mi napište na email, ráda vám odpovím.