Hotely, to me nenapadlo, vybavuju si tady v okoli dva, to by stalo za zeptani. Jeden je Westland hotel v mestecku Lindås na ceste mezi Knarvikem a Mongstadem, za tunelem a benzinkou po leve strane odbocka vlevo, je tam cedule. Dokonce tam delal, i kdyz vlastne jeste mozna dela, to netusim, jedinej Cech, o kterym jsem tady vedel. Nikdy jsem s nim nemluvil, asi to byl kuchar, to podle postavy.
Pak Alver hotel, to kdyz z Knarviku pojedes zase po silnici 57 na Mongstad, ale hned kilometr za Knarvikem se das vlevo, myslim, ze je tam cedule Radøy, je to cesta na Manger. Alver hotel je od Knarviku tak max. tri kilometry, na odbocce je tusim cedule, vlevo vedle hlavni cesty je Tess a pak Kiwi, tak tam odbocit vpravo.
No a vlastne jeste jedno misto neco jako hotel, to je kousek od toho Westland hotelu, jmenuje se to Lindås brygge, zase je to ceduli oznacene.
Vsude radim zajit osobne, zeptat se, kdy je na miste nejakej sef a s nim to resit. Pri tom mnozstvi Polaku a Litevcu, co to tady procesavaji, mi dopis prijde marnej.