ahojky chtela jsem se zeptat zda nevite o filmech ktery jsou v norstine s norskejma titulkama, nebo nejakej norskej odkaz na norsky filmky online.
Norstinu se clovek jen z knizek nenauci, tak hledam dalsi varianty.
Dik
Poslední změna: 14 roků 4 měsíců zpět uživatelem missThorn.
ahoj, mam vypaleny film hori ma panenko s norskymi titulky, kdyz mi poradis jak to z cd pretahnu na ulozto.cz tak ti to dam k dispozici :o) nejsem moc It .
jinak velmi oblibeny serial kdyz clovek zehli nepo dela jine zazivne prace je Himmelblå, neco na zpusob Ulice atd. sice to neni s titlukama, ale je to vyborny na poslech, hovorova norstina.
A pak uz jsem tady nekde na diskuzy davala linky na youtube, jedna holcina vybrala useky disney filmu a vlozila do nich norske i anglicke titulky. je to paradni, pac norstina pro deti se lip posloucha hezky si to prolez a najdi si co potrebujes.
dej vedet jak pokracujs v norstine. ja konecne od ledna zacinam s kurzem. tak se tesim az se budu konecne zlepsovat ;o)
super dekuju moc:) tu pohadku jsem tu u tebe uz videlaten horor nejak nebudu pokouset...bojim bojim:)
Jinak s toho cd to pretahni do pc a pak nahraj na ulozto.cz - to urcite zvladnes:)
ja uz ziju v norsku od unora, kurz uz mam za sebou, skoncila jsem to nebylo to pak z moc dobry a moc drahy...tak sem si nasla ucitele, nora a je to super:) kde bydlis?a jak si tu dlouho:) dekuju moc